Tour De Drums

Budapest, MÜPA, 2016. 02. 21. (vasárnap) 19.30


Jegyár: 3500 Ft - 6900 Ft
A koncert időtartalma: 2 óra

A Művészetek Palotájában a tavalyi teltházas koncert után, új műsorral lép fel a Talamba Ütőegyüttes, Tour de Drums címmel!

Aki ellátogat 2016. február 21-én a Művészetek Palotájába, az varázslatos utazáson vehet részt. A hang-, fény- és látványelemekben gazdag koncerten felejthetetlen élményben lesz része.

A virtuális föld körüli utazás Afrikától az Ibériai-félszigeten át repít több kontinensen keresztül a zene szárnyán egészen Magyarországig. Átélhetjük az afrikai törzsek pezsdítő ritmusait, a spanyol zene szenvedélyességét tradicionális hangszereken, a magyar népballada fájdalmát, valamint a magyar népzene sokszínűségét is. Fantasztikus meglepetésként még a föld körüli pályáról is letér, és a földönkívüliek (elképzelt!) zenei világát is bemutatja a négy életvidám Artisjus-díjas ütőhangszeres művész (Grünvald László, Szitha Miklós, V. Nagy Tamás, Zombor Levente) a MÜPA közönségének.

Összefoglalva hát a lényeget: találkozhatnak dob-különlegességekkel és több száz más hangszerrel, különleges vendégekkel és azzal a fergeteges hangulattal, amelyet csak a Talamba tud! Immár 16 éve!

 
További fellépések


A változtatás jogát fenntartjuk.