Zombor Levente - A Talamba leggyorsabb kezű tagja


2015. 11. 18. (szerda)

Bemutatkozó sorozatunkban elsőként Levit mutatjuk be Nektek. Ha kíváncsiak vagytok a többiekre is, figyeljétek blogbejegyzéseinket.

A Talamba leggyorsabb kezű tagja

ZOMBOR LEVENTE - Levi 

A „szabolcsi különítmény” egyik tagja, a csapat nyílt és diplomatikus tárgyalóembere, aki a Talamba ügyes-bajos dolgaival tölti a mindennapjait. 1978-ban Mátészalkán született.

Számos ütőhangszeres verseny győztese és díjazottja. 

Világrekord kísérlete:

A Talamba leggyorsabb kezű tagja. 2012-ben a gödöllői Művészetek Házában egy koncert során a résztvevőknek ritka pillanatban, pontosabban percben volt része, amikor végig izgulhatták Zombor Levente világrekord kísérletét. A produkciót kamera rögzítette, majd az ütéseket Gémesi György polgármester és Kovács Balázs, a Művészetek Háza igazgatója számolta meg, közjegyző jelenlétében, aki az egész folyamatot végig felügyelte. A végeredményt a koncert második részében jelentették be: 1 perc alatt 862 ütés. A világrekordról szóló igazolást magyar és angol nyelven állították ki, az egyiket dr. Gémesi György, a másikat Kovács Balázs adta át Zombor Leventének.   

Szabadidő:

Gödőllőn él családjával, két gyermeke van, Berci és Mesi. Szabadidejében finomakat süt, főz kertjében, ahol barátokkal néhány pohár bor mellett világmegváltó beszélgetéseket folytatnak.

 

Nagy világjáró, ha ideje engedi utazgat. Kedvenc városai New York, Villány, Ricsika, Lisszabon

Legutóbbi lisszaboni útja során rögzítette az alábbi videót.

 További blog bejegyzések: