Talamba a Got Talentben


2015. 11. 23. (hétfő)16 év együtt zenélés után, idén úgy döntöttünk az együttes tagjaival, hogy részt veszünk a Hungary’s Got Talent című tehetségkutató műsorban. Azért jelentkeztünk, mert szeretnénk, ha az emberek megismernék azt, amit 16 éve csinálunk. Hogy a mi világunkban nem csak dobok és cintányérok léteznek, hiszen a 3-400 ütőhangszerrel mindenfajta érzelem kifejezhető. Szerelmet vallhatunk, altatót játszhatunk a gyermekeinknek, vagy akár slágert amit a rádiók játszanak. Nagy nyilvánosság előtt szeretnénk bebizonyítani a nézőknek, hogy az ütőhangszereket is meg lehet úgy szólaltatni, hogy maradandó élményt, igazi szórakozást nyújtson.

A válógatóra egy Talamba “esszenciával” készültünk. Meg kellett valahogy oldanunk, hogy alig 3 percben összefoglaljuk azt, hogy kik is vagyunk. Szerencsére azt mondhatjuk, hogy sikerült. A közönség tombolt, állva tapsolt körülöttünk, Horgas Eszter pedig megnyomta azt a bizonyos “aranygombot”. Teljesen lefagytunk ettől. Szenzációs élmény volt! 

Álltunk a színpadon és kellett egy pár másodperc, mire felfogtuk, hogy mi is történik körülöttünk. 

Bejutottunk az Élő adásba!!!

Éppen ezért már javában készülünk az új műsorral és igyekszünk megint valami izgalmasat csinálni, amiben egy újabb oldalát ismerhetitek meg a Talambának.  “Nagyon ütős” lesz! ;)

 

Nézzétek meg a szombati produkciónkat!

 

 


További blog bejegyzések: