A Talamba is fellép a jubileumi Virágkarneválon


2016. 08. 18. (csütörtök)50 éves lett Debrecen talán legismertebb rendezvénye, a Virágkarnevál. A kerek évfordulóra való tekintettel a szervezők igazi program kavalkáddal készültek. A jól megszokott reggeli-délelőtti karneváli felvonulás ismét végighalad szinte az egész városon, délután megtekinthetik az érdeklődők a virágkocsik kiállítását vagy részt vehetnek a Nagyerdei Szabadtéri Színpadnál megrendezett Karneváli Fieszta, aki pedig szeretné megkoronázni állami ünnepünket, feltétlenül jöjjön el a Nagyerdei Stadionba, ahol 18:30-kor nyílnak a kapuk, és indul a Karneváléj!

Az ünnepi arénashow-t immár harmadik alkalommal ad otthont a 20 000 fő befogadására alkalmas foci stadionban, ahol a legnagyobb hazai sztárok és több mint ezer külföldi, valamint magyar fellépő közreműködésével ígér ismét felejthetetlen összművészeti látványosságot. 

A Karneváléj rendezője Böhm György, akivel mi is több ízben dolgoztunk már együtt, szóval a közös ötletelés után hamar összeállt a karneváli programunk, természetesen, ahogy megszokhattátok tőlünk, nagyon ütősre vesszük a figurát és igazi karneváléji nyitányt varázsolunk a stadionba! Ütőhangszeres művészekként kézenfekvő volt, hogy elővegyük a Safri Duo slágereit, abból készítettünk egy Talambás fűszerezésű mixet, egy képzeletbeli ugrással pedig ellátogatunk az olimpia helyszínére, Brazíliába, valamint még jó néhány látványos és igazán ütős meglepetéseket tartogatunk a debreceni közönségnek.


További blog bejegyzések: